Ca'del Sette Amante Collezione Oro 2016

€ 45,00
(1 fles(sen) = € 45,00)
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Ca'del Sette Amante Collezione Oro 2016


AMANTE® GOLD COLLECTION is het resultaat van een onderzoeksproces dat heeft geleid tot de creatie van dit unieke product dat twee technieken combineerd die typerend zijn voor de grote rode wijnen van Verona.

De “Appassimento” methode om te oogsten en de “Ripasso” manier van wijn maken, zijn door Mateo Pontalto opnieuw bekeken. Hij heeft ze verbeterd dankzij de ervaring die hij gedurende jaren van onderzoek heeft opgedaan. Het maakt dit product en het proces exclusief voor en door Ca' del Sette.


Eigenschappen Een wijn met een intense robijnrode kleur met paarsachtige highlights. Gekenmerkt door sterke tonen van vanille en rood fruit, koffie en zoethout, met een nasmaak van kers, chocolade en cacao.

Een volle en evenwichtige afdronk waarin body en intensiteit worden hier versterkt.


Wijn-spijs Uitstekend bij herfst- en wintergerechten zoals gestoofd vlees, stoofschotels, gebraad en wild. Het gaat ook goed met eenvoudigere producten zoals vleeswaren en kazen. Zelfs alleen dronken is het waardige einde van een avondmaaltijd of de begeleider van een aangename meditatie, bijvoorbeeld in combinatie met chocoladevlokken.


Type Rode wijn Verona I.G.T., verkregen uit de exclusieve expertise van Ca' Del Sette in het oogsten van de nieuwste druiven, die overblijven lichtjes verdorren aan de wijnstok.

Druiven Merlot, Cabernet Sauvignon, Corvina.

Regio Provincie Verona Italië

Bodem Rijk aan textuur, voornamelijk kalkhoudend en zanderig.


SERVEERTEMPERATUUR: 18 °C

ALCOHOLGEHALTE: 16% vol